FEEST en MEER samen met partners!

EFFE LACHEN?

Kijk eens bij de volgende link:

http://lachgas-voordeel.nl/

 


BUURTFEEST of WINKELCENTRUM opluisteren?

KVS werkt samen met GAAF EVENEMENTEN voor een ruime keuze van FEEST- en SPELartikelen voor de verhuur! Wij staan u graag te woord en komen middels ons uitgebreide netwerk van partners tot een juiste invulling tegen een aantrekkelijke prijs. GAAF verhuurt diverse feest-, sport, recreatie- en evenement benodigdheden. Bekijk een paar voorbeelden of maak een uitstapje naar onze partner voor meer info. Natuurlijk zijn de luchtkussens en Sport- en Recreatiespellen goed te combineren met bijpassende THEMAFEEST kleding zoals Ridders, Princessen, Sprookjes, Romeinen of bijvoorbeeld Beroepen kostuums of MASCOTTE pakken.....

 

Voorbeelden van onze springkussens.

 

 

 

KLIK op het GAAF logo en bekijk alle sport, spel artikelen of springkussens.


 

 DISCO voor uw THEMAFEEST of met SINTERKLAAS 

Uw feest opluisteren met DISCO en SFEER? DJ DENNIS OLIVIEIRA!

KVS huis-drive inn komt graag naar u toe. U kunt de drive-inn disco bij ons inhuren vanaf 175,00 euro.

Een complete show met licht en geluid voor grotere groepen kunnen wij organiseren vanaf 450,00 euro per avond tot 02.00 uur. Langer doorgaan? Dat kan natuurlijk ook. U betaald dan 45,00 euro extra per uur.

En u weet het natuurlijk al! Onze kostuums zijn extra voordelig als u er meer dan 10 besteld! Neem eens een kijkje bij DJ Dennis Olivieira! 


 HALLOWEEN SPOOKTOCHT

Heeft u hulp nodig voor de aankleding van uw HALLOWEEN feest? Wilt u KOSTUUMS huren en een SPOOKTOCHT organiseren? MAIL of BEL ons en vrijblijvend bekijken wij met u de mogelijkheden.


 

Rook of Bubbelmachines te huur e.v.t. in combinatie met een stroboscoop.