HALLOWEEN


Niet alle kostuums zijn bij KVS aanwezig, maar we hebben genoeg accessoires en kostuums om uw HALLOWEEN tot een succes te maken.  Het blijft UW fantasie! SCARY PERIOD!

SPOOKTOCHTEN

KVS kan u helpen met het organiseren van uw SPOOKTOCHT!

We hebben studenten en themakleding in huis om een spooktocht onvoorgetelijk te maken. Bedragen en inzet van onze kant zijn afhankelijk van uw wensen.

Uw fantasie wordt op gruwelijke wijze waarheid of houden we het bescheiden? U zegt het.......


INFO HALLOWEEN

Halloween is een feestdag die vooral in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Verenigde taten en Canada gevierd wordt. Op 31 oktober verkleden kinderen zich en bellen aan als het donker wordt bij huizen in de buurt die versierd zijn met pompoenen en lichtjes en roepen " trick or treat", waarbij de keuze wordt gegeven tussen een plagerijtje uithalen of iets lekkers (meestal snoep) krijgen. De bewoners geven de kinderen dan snoepjes. Jonge volwassenen gaan naar HALLOWEENFEESTEN ....of SPOOKNACHTEN. [BRON Wikipedia] 


Reserveer tijdig uw SPOKEN, HEKSEN of meer

KVS heeft een groot assortiment Halloween kostuums zowel voor de dames als voor de mannen. Ook decoratie materiaal is beperkt beschikbaar. 

Zie ook onze ACCESSOIRES  zoals een pannetje echt rokende giftige SPINNENsoep..... Lekker toch?  Ook bij accessoires: onze doodskisten en spinnen! ALLE afbeeldingen zijn een klein onderdeel van onze voorraad. In bijna alle gevallen hebben we meer keuze, kleuren of modellen!


Huurprijzen:  € 17,50. Meerdaagse huur  € 22,50. [tenzij anders is aangegeven] Borg:  € 25,00 [zie de huurvoorwaarden] Alle bedragen per pak/per dag incl BTW en Reiniging. Kleuren en modellen kunnen afwijken van de afbeelding. Niet gevonden wat u zoekt?  MAIL of BEL ons en we vinden een oplossing!