Ons afhaal adres: 

Dovenetelstraat 25P, 3053 JD in Rotterdam Schiebroek.

We zijn geopend op maandag van 19.00 tot 20.00 uur en op afspraak. 

KLIK op onze ANGELA en stuur haar een MAIL met uw vraag! 

 

 

WELKOM op de WEBSITE van KVS KostuumVerhuur. De goedkoopste verhuurder van themafeestkostuums MET SERVICE! KVS heeft zeker 3000 kostuums voor u op de rekken hangen. Die passen niet allemaal op de website. Vragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op! Onze goedkoopste kostuums verhuren wij vanaf 15,00 euro! 

Onze website geeft u de mogelijkheid om rond te kijken in een KLEIN deel van onze voorraad van meer dan 120 M2, waar ongeveer 3000 kostuums en accessoires voor u klaar liggen. De afbeeldingen geven een glimp weer van de werkelijke kwaliteit en kleuren van de kostuums! Maak eens een afspraak en kom eens kijken en voelen in ons magazijn in Rotterdam.  Voor 15,00 € + borg huurt u al een geweldig kostuum bij ons. In deze prijsklasse hebben we minimaal 2400 verschillende kostuums inclusief accessoires op voorraad! Sommige van onze kostuums zijn wat duurder en hebben een hogere borg. (Red Star Line serie en Mascottes) Iets niet gevonden? Iets aparts? Mocht u vragen hebben, dan kunt u onze ANGELA altijd MAILEN. Per telefoon zijn wij bereikbaar op 0628558641. 

Service en Beleving staan bij ons hoog genoteerd! Zeer gewaardeerd zijn onze HOOGWAARDIGE handgemaakte kostuums uit de periode 1900 [CHARLES DICKENS, OT en SIEN en BAROK].  Ze hangen voor u klaar! 

Particulieren, Bedrijven en Verenigingen zijn bij ons aan het juiste adres voor de huur van THEMAFEESTKOSTUUMS en MASCOTTES. ACCESSOIRES zijn bijna altijd inbegrepen. Indien nodig kunnen wij ook de mens in de mascotte leveren om reclame te maken voor uw winkel of artikel!

 

ALTIJD SERVICE bij KVS.........! 

  • u kunt vaak uw kostuum zelf samenstellen zonder meerprijs.
  • bij kostuumhuur mogelijkheid om (dames) schoenen bij te huren (5€ pp).
  • kostuums kunnen per koerier bezorgd worden (extra kosten).
  • wij zijn open op afspraak.
  • onze service gaat heel ver om u een leuk feest te bezorgen.
  • wij zijn per telefoon dagelijks te bereiken tussen 09.00u en 20.30u.
  • Via de mail kunt u ons contacten en heeft u snel het antwoord op uw vraag.
  • u kunt bij ons op verschillende manieren betalen.

Stel je eigen kostuum samen!

In veel gevallen bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen kostuum samen te stellen. Zo wordt uw themafeest nog veel persoonlijker. Helaas is dit niet met elk kostuum mogelijk, maar neem via de mail of telefoon contact met ons op en kom meer te weten of spreek af in ons magazijn....!