HOLLANDS

OT EN SIEN    VOLENDAM

 


           

Huurprijzen:   variabel tussen € 20,00 en € 25,00. Borg:  variabel tussen €25,00 en  € 50,00 afhankelijk van het kostuum. [zie de huurvoorwaarden] Alle bedragen per pak/per dag incl BTW en Reiniging. Kleuren en modellen kunnen afwijken van de afbeelding. Niet gevonden wat u zoekt?  MAIL of BEL ons en we vinden de oplossing! Voor beschikbaarheid kunt u het beste even contact met ons opnemen!  

Al onze 1900 Ot en Sien of [OUD} HOLLANDSE kostuums zijn van zwaar materiaal en compleet. Stevig en passend bij de KWALITEIT van TOEN! Hierdoor hanteren wij soms afwijkende tarieven voor huur en borg. De kostuums zijn uitermate geschikt voor gezelschappen en theatervoorstellingen!

De fotos dienen ter illustratie en voorbeelden. Veel kleding kunnen wij samenstellen tot een voor u aantrekkelijke outfit. We hebben de beschikking over alle accessoires om OT en SIEN te verbeelden. 

Uit dezelfde tijd hebben wij ook de beschikking over HOLLANDSE kostuums [vaak boeren en boerinnen] uit het zelfde tijdsperk. Natuurlijk verhuren wij ook de samengestelde pakken voor onze voordelige huurprijs!